.

Say Something to Me :D

Jun 13, 2012

Syanas Collection




 Salam 1 Ma;aysia , Dah lama saya xupdates blog saya ...
 Jom terjah kat cni ..








Feb 5, 2012

Jejaka Idaman




Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia ..

dah semak dah blog AdeQ  ...
saje jerk nak mencoteng hari ni ..
adeq minat sngt2 kat 


SHARNAAZ AHMAD








nak tengok dia berlakon 
cerita terbaru BICARA HATI 

















^_^ ADEQ

Nov 1, 2011

Coretan 1/11/11




Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia .




Alhamdulillah ,Bersyukur sngt2 umur AdeQ panjang lagi & dapat update blog lagi... weee  ^^,
Today 1/11/11 adalah date yang sngt2 cantik & no 1 adalah untuk mu ALLAH !!



























Adeq 88




Oct 30, 2011

Ala Tomey - Tomey !!



 Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia .




Maharaja Lawak Mega 2011 .

Ada 17 Group yang bertanding .
buat masa ni AdeQ sokong "Boboi"
best sngt2 .. memang wat AdeQ ketawa jerk .


" BOBOI "

Afdlin Shauki & Harun Salim Bachik 









Korang nak tengok video diaorang sila klik kat bawah ni .k 





Ala Tomey - Tomey !!!




















AdeQ88

..::: Not Hearing But Listening :D :::...