.

Say Something to Me :D

Sep 30, 2010

~~ Gara2 My Business Card !! ~~


~ AL - Kisah ~


Ada Business Card rasa cam best je kan.... Rasa jumpa je sape2 nak bagi .... Al maklum la baru merasa ade business card sendiri ... First Time la katakan ....hehehhe....Kisah yang aku nak citer ni xde la menarik sangat  kut tapi boleh la nak dijadikan cerita  hilangkan ngatuk .... :D






Kisahnya bermula di Shopping Centre [AEON Jusco Melaka Bandaraya ]
Date xbrpe nk ingt but April or Mei mcm tu la ...





Jalan punya jalan..... dah penat Tawaf JJ ni perut pon rasa lapar la kan ...
so Destinasi aku masa tu mau try makan kat KAIZER !!
member2 kata murah .....sedap xsedap belakang citer la ... 
Sampai je kat ctu aku terus duduk cari tempat ...
yang ke Counter membr2 aku je ...
Sat g terpandang la sorang mamat yg keje  kat Situ ...
punya la JAMBU AIR !! hahahhaha ....hensem siot ...
Kebetulan time tu nak cepat so bungkus je la ...
xde can la nak tenung lama2 an ...
After kuar dr Kaizer hati aku ni berkata2 ...
cam nak je an kenal2 ngan mamat tu ...
kaki tetap keluar melakah ke Park Kereta... 
Time beratur nak bayar Parking kat pintu masuk ...
Aku Mintak membr aku g bg Business Card kat mamat tu ...
Punya la EXCITED nak kenal ... hahahaha














   Balik je dari JJ  tunggu mamat tu wat panggilan masuk .... Mata xlelap .... Senyum je ... huk3....
Handphone Sony Ericsson C903 berbunyi .... ape lagi pantas la angkat .... Borak punya borak ..soal punya soal .... Sekali BUKAN WARGA MALAYSIA LA !!! hahhahaha .... cara cakap tul2 dah mcm orang Melayu ....Masa tengok dia wat keje & cakap2 ngan pelanggan pon macam orang melayu .... sekali orang NEPAL da !!! Tapi kami boleh je kawan...sampai sekarang kalau g makan kat KAIZER !! dia belanja Air ...  tu satu pengalaman yg memang best  dpt kenal ngan orang asing .... Nak je Upload Pic dia tp dah lupa la save kat mane ... hikhikhik .... :D .... 










[NAMPAK MACAM MELAYU !! ayat cover malu ]













^_^ adeq 





2 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahahaha!
nepal pon nepal la~
[katenye]
wakakaka :D

< Layla Talya > said...

hahahhaha ....Jantan MElayu lum pupus lg.... ade lg mereka.... ^_^
gunalah buatan MALAYSIA ...
Wakakkakaka ... :D

..::: Not Hearing But Listening :D :::...