.

Say Something to Me :D

Oct 29, 2010

comelnye BLOG awak






WoooOOOO.... Ye Be Da Be Du !!!......
ni adelah First award yg adeq dpt...
suka sngt2 ni .... terharunya...
ade jugak yg menghargai blog xseberapa nak comel ni.....
terima kasih kat Cik Eyka Elisha
dia yg memberi award ini ...
so pas ni kena bg comel lg la...
nak dpt award lg...
tamak la pulak adeq ni kan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
alahaiii....garu kepala yg xgatal...
ade soalan la pulak...
wat2 xnampak je la...
[ malas nak menjawap ]
hehehehhe :)

1. Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah panggil kat korunk yang korunk rasa lawak dan lucu?

TONG !! diaorang panggil adeq  " TONG!!  " dr sekolah melekat sampai sekarang...
pada awalnya agak2 semcm la gak kan...tapi lama2 cam sedap je...
sekrng baru adeq tau diaorang panggil TONG nak adeq gemuk cam TONG ...
hahhahahah....sengal jugak kawan2 ku itu ... 
pape pun itu yg membeza kan kawan2 sekolah dengan kawan2 yg lain....^^,

2. Korunk selalu lawat Blog siapa? (link kan)

Oleh kerana adeq guna mesin taip jerk xleh nak cari URL diaorang..hehehe..
tapi yg pastinya siapa yg ade menekan butang TING TONG di shoutbox adeq..
adeq akan terbang ke blog diaorang ...singgah2 jerk...
semua blog adeq selalu tengok ...sebb selalu terbang ...

3. Apa yang korunk rasa Cik Eyka Elisha kena improve untuk blog nie?

Temanya hitam , merah & putih amat disukai adeq tapi layoutnya agak2 kurang menarik... 
tapi blog dia dah cukup sempurna walau macm ne rupa sekali pun...
hehehehhe [ belajr bodek lebih ckit ] :P 

4. dalam seminggu, berapa kali korunk buka blog aku??

setiap pagi & malam dua kali..
so sehari = 4x darabkan dengan 7 hari seminggu = 28 kali ...
hahahaha...alahaiii... 
lupa mau wat kiraan lidi pulak... 
saje  jerk wat GEMPAK!!
 xtau la...xpenah nak kira...
BUTTERFLY adeq terbang bebas ...
^_^

5. sila pass reward nie kepada 6 orang kengkawan anda yang korunk rasa blog dier comel 

ade lagi comel blognya dari adeq...
korang nak tau sape..
meh cni sekodeng kat bawah ni ...
hehehe...
.
.
.
.
.
.
.
.
wanhazel  
[ Adeq suka blog dia memang COMEL!! ]

hanabuntal
 [ adeq suka blog dia sbb SEMPOI !! ]

nakal
 [ sbb blog dia ade pic gigi ronggak ]

qamarguyz 
 [ sbb blog dia sbb warna hijau selamanya ]

nardnerd
 [ sbb minah pink & blog  cute jerk ]

maryani23 
[ blog dia bnyak INFO !!]

so adeq telah memberi award ni kepada senarai diatas...
aaahhaaaakkksss...
skema sungguh ayat adeq....



akhirnya selesai jugak keje sekolah cikgu bg ni,...
lega otak adeq...
hahahhaha...
pape pun adeq nak COMELkan lagi blog BUTTERFLY ni....
^_^
mereka2 yg  telah mendapat award ni..
sila la menjawap 5 soalan tu ek..
soalan no 3 tuk adeq.... :p 






























^_^adeq






2 comments:

mar yanie said...

wah adeq..mekaceyh2..:D

< Layla Talya > said...

hehehe...
cama2 dear .... ^_^

..::: Not Hearing But Listening :D :::...