.

Say Something to Me :D

Oct 2, 2010

CONTEST SENYUMAN MANEH




Disaat BOSAN melanda ...
saje2 la jejalan kat blog ...
tengok2 !!
saya di Tag oleh Eyka Elisha 

Dlm -----> CONTEST SENYUMAN MANEH

yg diajurkan oleh : 



Layla rasa lagi ramai yg senyum lagi manis..
so xtau nak pilih pic yang mane ...
cari !!cari!!cari lagi !!
xde la....
mcm ne ni ...????
huhuhuhu....
Godek2 kat cne ...kat cni ....
xde pon yg senyum ke telinga ...
semua biasa2 je...
xpe la try je la PETARUHKAN pic ni ...
dari xde kan...
hehehe...
ni dia ...




Syarat-syarat Pertandingan

Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar
Mesti buat N3 pasal contest ni.
Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.
Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.
Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.
Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.
Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.
Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.
Hadiah adalah topup bernilai RM30.
Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun anda.




So yang nak join sila2 la baca syarat2 tu ea ...
ni layla tag 
Nur Latifah








Mari BERSAING ea kawan2....
Bersaing secara sihat dengan SENYUMAN !!
 ....... 


















^_^ Adeq




..::: Not Hearing But Listening :D :::...