.

Say Something to Me :D

Oct 2, 2010

.:Karaokeholic Contest:.



Jejalan di Waktu malam ...
mau tambahkan kekawan la konon ...
last2 terhenti kat satu blog ni ...
sekali ternampak pulak 








yg diajurkan Oleh : 




Syarat-syarat penyertaan

1. Ada blog sendiri. Jangan guna orang lain punya pulak.
2. Jadi follower blog ini. Senang nak tau update nanti.
3. Buat entry pasal contest ni dengan tajuk KARAOKEHOLIC. 
4. Letak banner contest dalam entry dan sidebar blog korang.
5. Letak 1 keping gambar korang berkaraoke.
6. Tag rakan blogger. Tak kisah berapa orang pun :)
7. Tinggalkan komen pada link ini. untuk saya update link participants :)






So dengan rasa gembiranya layla nak join la Contest ni kan..
saje suka2 nak try nasib...
mane nak tau dapat Karoke FREE !!
heehhehe....
ok malas citer bnyak..
tengok la pic LAYLA Karoke ...
POYO X ??!!

:D 



nak tag sape ek...????
ermmm...
saya tag semua kawan2 yg FOLLOW saya !!
^_^ 









^_^Adeq

No comments:

..::: Not Hearing But Listening :D :::...