.

Say Something to Me :D

Nov 12, 2010

" GiveAway " Follower Bertuah



Da lama rasanya adeQ xwat Entry baru ...
so mlm ni kena tag la pulak....
sape yg gegeh tag tu ??
jeng....jeng...jeng....
Cik kak MEREPEK yg comel...
aaahhhaaakkksss!! :D
thanks ek..



Syarat2 nak join Follower bertuah GiveAway 



1. Mesti jadi follower saya dan nyatakan id follower anda.

2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'. 

Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.

3. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.

4. Tag 3 rakan blogger anda.

5. Tinggalkan komen di entri ini.



klik je kat cni Cik Ainaaaa....


so adeQ nak Tag ..






 Meh la ramai2 join ea...






4 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

sy mmg gegey pon coz suke tag org.hahaha! =D
thanx coz join =P

timmy*toinktoink :) said...

kalau tim dah di tag, tim kene buat pe? hehehe. sorry laaa. tim baru lagi kat sini..

< Layla Talya > said...

Eyka :
hahahaha..
Gegeh tu maknanya ramah.... hahaaaii..
cecama lorh...
10Q tag layla ek ... :P

< Layla Talya > said...

Cik Kupu2 :
wat jerk entry cam butterfly tu..
if nk tau lg ...
p jejalan at blog Cik Eyka tu ke... :)... hehe
sorry susah2 an kamoo jerk... :p

..::: Not Hearing But Listening :D :::...