.

Say Something to Me :D

Nov 1, 2010

Second Award ... =)




Jeng....jeng....jeng....
Adeq dpt Award lagi....
ni yg cyg sngt2 kat kekawan dlm blog semua ni...
makin cyg makin dihargai...
t dpt award lg...
[ Perasan la aku ni !!]
leh kumpul bebanyak.....
hehehe...
kali ni Award diberikan oleh 
nak tengok x mcm ne rupa Awardnya tu....
.

.
.
.
.
.
ting tong !!


comel an....comel la...
mesti katakan comel...
Cik Buntal ni ganas tau...
hik3...
thanks sngt2 at dia....
bg adeq Award ni...
Friends 4ever ea yunk!!..
cyg kamooo.... ^^
lum tamat lagi.....
kena jawp soalan dr Cik Buntal...

Soalan-soalannya : 


1. kamu kawan gua kan?

Of Course !! kalau x ne ade dlm senarai award ni kan...seronok kekawan ngan Cik Buntal ni ...
Ayu tapi GANAS ....aaahhaaakkksss.... ^^ .. xmau marah ea... nanti kena jual ..hak3..
walau mcm ne pon Cik Buntal memang SEMPOI!!



2. y kamu mahu jadi kawan gua?


Aiseeeyyyy ... nape ek ?? ermmm.... [TRY FIKIR JAP ] hehehe... soalan ni kena tanya hati...tp hati jwp  bnyak sngt sampai xtertaip...cehwah... yg pastinya adeq minat kat blog dia & lagi satu nick name dia guna BUNTAL...tu yg agak2 tertarik tu....so tu sbb adeq jd kawan cik Buntal yg ayu tp ganas ni.... :P



3. gimme 5 reason y u supposed to be gud blogger.

Soalan yg ni cam soalan sains kertas 2...hik2...peningnya kepala nak menjawap...hak3...biasa keje bg anak2 murid soalan jerk... tulun2 ....adeq bukan xpandai malas jerk... =P

-  Sbb adeq nak kumpul ramai kekawan .... mcm Cik Buntal ygAyu tapi ganas  ni... nak cari mcm ni ramai2 lg...Butterfly akan terbang mencari kekawannya yg lain... :D

- kira semua orang akan cyg kat kita if kita Baik hati & pemurah.... contoh terdekat cam Cik buntal la kan...bg adeq award yg warna -warni tuh .... :) hik3

- Senang nak bekerjasama ngan yg lain2 ... xde la cam good ..good jerk kan...menyombong kat blog ni.. sekurang2nya kita bagi diaorang senyuman like diz ^___^ ...so tu pon cukup tuk bg orang lain eppy ...

- Paling penting ramai yg akan melawat blog kita if kita ni agak2 baik kan... [ masuk guni guling2 sendiri ] hahaha ... :p

- LAST SEKALI SELAMAT BERAMAL ......lalalala [Otak membeku !!]



4.kamu tag 5 kawan kamu okeh :)


nak tag ...tag...tag...ni agak Salas sitit ....hak3..[versi bdk 3 thun]
adeq tag la kekawan adeq yg diantara adeq cayang lebih ckit la dr yg lain2....ckit jerk...
yg len xmau la jeles2 ea...adeq cyg kamooo jugak [ Cam ade je kekawan blog len, PERASAN !! ]
ni dia....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







ni award adeq tuk kekawan adeq ea...ambik la..
xmau segan3 ea...wat jerk cam umah sendiri...
hehehe ^_^ 




















^_^ adeq

4 comments:

Azmie said...

TAHNIAH yerr..

Jom ke Laman Blog Pesona Akasia..! Hanya klik di SINI

Amanda Sasha said...

awww thanks syg~ tp xkn manda nak letak gambar friends dengan cik buntaL?hehehe

< Layla Talya > said...

thanks ea...
adeq dah terbang ke blog Pesona Akasia tu...
Nice blog...
hehehe ^_^

< Layla Talya > said...

Amanda...cecama...hehehe...
lupa nk bgthu td ontway wat award dr adeq..... tu dah ade..leh la ambik :P

..::: Not Hearing But Listening :D :::...