.

Say Something to Me :D

Jun 14, 2011

1001 Kenangan Adeq !!









Assalamualaikum & Salam Sejahtera .
Setiap hari & Setiap saat 99.99%  adeq melakukan benda yang sama.
bezanya adalah situasi & keadaan.
Walau pun adeq baru 23 tahun melihat dunia .
Namun adeq rasa cukup Kecewa & Sedih ngan sikap sesetengah manusia.
Sanggup buat apa sahaja .
Asalkan hidup boleh menyusahkan orang lain .
walaupun memalukan diri sendiri ,
keluarga & siapa sahaja !!








memang bikin " panas " apabila seseorang 
pandai b'lakon
 + 
cakap mcm ular 
+
muka 1 sen 
||
Tipu kanan tipu kiri gitu !!


Sekiranya hari tu adeq agak2 T'tekan .
Tapi tidak lagi sekarang .
Lega sedikit .
Kerana " Si kakak yg budiman tu dah angkat kaki "

Yang buatkan adeq tertanya2 & buatkan adeq geram .
Sepanjang dia bekerja b'sama dia cerita pelbagai tentang 
diri 
+
keluarga
+
lain - lain cerita 
||
Segalanya Indah & sihat2 belaka !!
*
*
*
tiba2 semalam nak mohon cuti sebulan sbb mak tiba2 sakit mental .
pe cer ni !! 
nak mintak b'henti terus - terang je la.
xyah la nak wat2 lakonan belas kasihan mcm ni .
TOLONG LA !!! 




( PUNCA : BOSS dah check semua keje dia memang xde pape yang berubah dari asal boss bagi keje tu !! Perrrhhh, Selama dia duduk besarkan bontot tu dia wat pe erkk ?? Agak2 pelik ni .... Dah kena sound PEDAS ngan boss , dan dan la nak cari alasan mau blaahhh  )













Adeq GERAM sbb adeq terlibat sama dalam masalah ni ..
 Tu yg agak2 nak la jugak kan bagi tangan kat pipi dia yg licin tu kan . 
Ntah apa yang xpuas hati sangat ngan hidup adeq ni pun xtahu la.
biasa la bila orang kampung dah jd orang KeyL ..
mcm tu la .lagak xtentu pasal .
member adeq pun ada je kut dok K.L ...
lepak sama relax je.
xde la Kepoh mcm dia .
Walau mcm ne pun 
Adeq doakan lah hati dia terbuka & dia x melakukan hal mcm ni kat orang lain .
Mungkin adeq malas & xnak balas apa dia buat .
sbb ada lagi yang berhak untuk menhukum - ALLAH 
So adeq doakan dia hidup bahagia & merasakan hidup ini sememangnya indah sekiranya sentiasa bersama2 susah & senang dengan hambaNYA didunia ini .






















^_^ adeq




2 comments:

Anonymous said...

ko belasah jer die wei..
mcm x biase... klu x biase aku leh tlg..haha..;p

< Layla Talya > said...

Siapa yg memberi komen ni ??
mcm kawan rapat ... hahahahaha
pape pun jiwa mau belasah ada ma..
malas mau tunjuk lagak lagi la weii ..dulu sikalang semua sudah beza.. lalalala :)

..::: Not Hearing But Listening :D :::...