.

Say Something to Me :D

Oct 30, 2011

Apa Hisap2 ni !!



Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia ..




ROKOK !! Nape suka sngt hisap rokok erk ??
yang AdeQ perasan time lepas makan .
memang perokok akan cari rokok cam nak gila..
xda rokok g beli. 
xdpt beli mintak kawan rokok .
" bro sebatang rokok !!"
yang pasti rokok mesti ada.. 
Walaweehhh!! 
mcm hidup mati xdpt rokok tapi hidup memang dah mati sbb merokok !!
AdeQ xsuka la if lelaki merokok depan AdeQ ..
Buat lagi  meluat bila asap tu datang berlegar2 kat AdeQ ...
Memang Berbulu jerk ....
Dalam family pun xdinafikan Ayah + Abang + Abang ipar ..semua merokok 
Syaratnya sila merokok diluar rumah tidak kira bila pun.
tengah malam ke , hari hujan ke nak sangat merokok g jauh2 !!
Time lepak ngan kawan2 pun sama .
diaorang dah cukup kenal AdeQ mcm ne .. 



So kepada jejaka2 encem + macho + kacak tu ..xmau la merokok lagi .
Bukan setakat membahayakan kesihatan but membazir duit je ..
Dari beli rokok baik belanje AdeQ McD ke Karoke ke ..
weeeeeeeeeeeee ^___^
Korang mesti leh berubah . Berhenti merokok !!
Walaupun bukan sekarang tahun depan pun boleh ... 
Asalkan korang usaha & cuba tuk berhenti .ok.
AdeQ lagi sayang korang if korang xb'kawan dengan rokok !!













P/s : Ingat tau janji dengan AdeQ korang nak b'henti & AdeQ selalu doakan untuk Semua !! ^^,










Adeq 88





No comments:

..::: Not Hearing But Listening :D :::...