.

Say Something to Me :D

Oct 30, 2011

Perfume watkan saya CERIA




Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia 



Status Today : Menikmati hujung minggu sambil santai dirumah !! aahhaakksss!!
Mood : Senyum Manis =)


Entry hari ni AdeQ nak story pasak perfume yang AdeQ guna..
Sebelum ni AdeQ ada bgth korang yg AdeQ suka pakai 

SILKY GIRL ====> Sweetheart 



Tapi sekarang AdeQ dah xsetia ngan perfume Sweetheart lg .
AdeQ dah jumpa haruman yang membuatkan AdeQ menjadi lebih yakin setiap masa .
hahahhaha.. ayat xleh blaahhh ...
AdeQ suka sngt perfume yg AdeQ pakai sekarang ..
sape yang dekat je mesti geram & suka sbb haruman dia lembut ..
perfume yg AdeQ maksudkan ialah : 



 EXCHANTEUR ====> Paris Adore 
Kotak : Berwarna Unggu Cair 
Harga : RM26.90 
Haruman : Mengganbungkan bunga - bungaan seperti melur ,mimosa dan violet serta haruman semerbak buah laici , plum , delima dan pear emas yang meninggalkan kesan wangian berpanjangan .





ada tiga pilihan tapi AdeQ minat yg warna Unggu 
so korang if nak try apa lagi beli lah..
rasakan perubahan aura tu sendiri ... weeeeee ^^,








P/s : Nanti korang nak belikan hadiah besday AdeQ xyah pening2 kepala .. belikan perfume ni pun jadilahkan ... aahhaakkss!! 









Adeq 88


No comments:

..::: Not Hearing But Listening :D :::...