.

Say Something to Me :D

Oct 24, 2011

:: Saje suka - suka ::



Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !!








last 16 sep hri tu lepak at Blog !! pas2 bzy ngan mcm2 masalah .. huh!! 

laga gak bl 1 settle & settle lg yg seterusnya !!! aaahhaaakksss =)

Dlm tmpoh xsmpai sebulan ni jerk memang TERBAIIKKK la !! 

best jerk tengok kat blog korang still lagi meriah ... weeee





tok hari ni xde ape yg best nak AdeQ kongsi an ..

AdeQ now lebih Matang dr dulu ... wawawa ( PUJI SENDIRI !! )

maksud AdeQ if AdeQ ada masalah mcm ne teruk pun ...

AdeQ leh t'senyum & x Melatah !!

hikhikhik  ...




Now bab CINTA AdeQ dah hancur ...

Maybe ALLAH nak bg yg lbh BAIK untuk AdeQ !! 

so just wait & see .. =.="





bab KERJAYA lak mmasih belajar benda baru ...

mencari pengalaman & perlu berani dlm apa jugak keadaan ..

AdeQ yakin AdeQ boleh ... 

walaupun AdeQ kurang minat apa yg AdeQ wat skrng ..



bab KEHIDUPAN AdeQ masih lagi mampu tersenyum =)

Dugaan yg dtng adalah AdeQ sakit !!

hope AdeQ berjaya dalam rawatan AdeQ ni ....

korang pun doakan tau ....




macam mane sedih or rasa tul2 down pun AdeQ sedaya upaya akan kawal !!

perkara pertama AdeQ akan buat ialah ..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

B'main dengan budak kecik ni !!




So AdeQ suka sngt2 !!! hikhikhikhik @___@ 















































Adeq 88

No comments:

..::: Not Hearing But Listening :D :::...